top of page
De-armoring en Sedona techniek

Body De-Armoring is een aanrakingstechniek om opgeslagen trauma, spanning en stress uit je lichaam te ontladen en verwijderen. Het schild dat je ooit hebt gecreëerd om jezelf tegen te veel emotie te beschermen, mag je laten zakken zodat je kunt ontspannen en er een emotionele ontlading kan komen. Je wordt je bewust van de opgekropte energie en met mijn hulp kan die los worden gelaten. 

Negatieve ervaringen, hoe klein ook, kunnen er voor zorgen dat de levensenergie niet meer goed stroomt. Tijdens de sessie luister ik naar jouw lichaam en spoor ik die blokkades op. Jouw lichaam geeft aan waar en hoe het wil worden aangeraakt. Door druk te geven zal het weefsel, de triggerpoint, meer en meer ontspannen en kun je bewust loslaten wat je al die tijd hebt vast gehouden. 

Door middel van aanraking en ademhaling, maar ook door vragen te stellen wordt dat proces kracht bij gezet en wordt jouw systeem uitgenodigd om te openen en los te laten. 

Vaak hebben schilden, of harnassen, meerdere lagen en hoe langer ze er zitten, hoe langer het kan duren voor ze openen. Elke laag heeft aandacht nodig en vooral jouw aandacht. Vaak zijn dus meerdere sessies nodig. 

In dit proces ben ik jou tot dienst. Het werk vindt plaats in jou en door jou, in het tempo dat jij aangeeft. Ik coach je door het proces heen zodat je ontspannen weer naar huis gaat. 

22254867_1442679695801507_6408166951582357607_o.jpg
Access consciousness® - Access Bars®

Tijdens een Bars® sessie lig je gekleed comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen. Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

Wat doen de Bars®:
- Haalt stress weg en klachten als slecht slapen en moe zijn
- Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt, helpt je met keuzes maken
- Meer gemak in ieder gebied van je leven,
- Je voelt je gelukkiger en hebt weer zin in het leven;
- Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;
- Betere relaties met anderen en jezelf;
- Verbetert je geldsituatie;
- Verbetert je gezondheid. helpt bij hoofdpijn en migraine, pijn in je lichaam, add, adhd, zwangerschapsklachten

 

Ook kinderen en baby's hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen

bottom of page