top of page
Tantra workshop

Workshop kashmirmassage

 

Tijdens de workshop kashmir massage leren jullie elkaar een energetische, sensuele kashmirmassage geven. Jullie worden beiden gemasseerd door een ervaren masseuse en masseren ook elkaar.

Door op deze manier met elkaar bezig te zijn leren jullie elkaar, maar ook jezelf, beter kennen. Je leert beter je wensen kenbaar te maken en je grenzen te stellen op een zachte, liefdevolle manier. Je zult zien dat je een andere kijk krijgt op intimiteit en een sterkere band ontwikkelt. Een mooi, puur geschenk voor elkaar en een liefdevolle investering in jullie relatie.  Deze vorm van massage wordt op een groot matras op de grond gegeven. Het gehele lichaam kan worden meegenomen in de massage, dit in afstemming met de gever en ontvanger van de massage. De massage kan een sensueel karakter krijgen, maar wordt nooit seksueel van aard. 

De workshop duurt 3 uur in totaal. Daarin zal ruimschoots tijd zijn om elkaar te masseren, maar ook is er ruimte voor uitleg en een nagesprek. 

Het is handig om een omslagdoek of lunghi mee te nemen en eventueel een t-shirt en sokken. 

Workshop 4-handen massage

Bij deze workshop worden de ontvanger van de massage, zoals de naam al zegt, door vier handen gemasseerd. Na de uitleg mag een van jullie heerlijk op de massagetafel liggen en de partner en ik zullen gaan masseren. Het is een heel bijzonder gevoel om op deze manier aangeraakt te worden. Het hele lichaam mag worden meegenomen met deze massage op een manier die je zelf van te voren mag aangeven. Het is een mooi, liefdevol cadeautje waar jullie beiden van mogen genieten. Je zult zien dat je een andere kijk krijgt op intimiteit en een sterkere band ontwikkelt. De massage kan een sensueel karakter krijgen, maar wordt nooit seksueel van aard. 

Deze workshop duurt twee uur. In deze tijd worden jullie beide een keer gemasseerd door je eigen partner en een ervaren masseuse. 

Het is handig om een omslagdoek of lunghi mee te nemen en eventueel een t-shirt en sokken. 

bottom of page