top of page
Coaching

Even geen idee welk pad nu de juiste is?

Samen komen we daar wel uit!

Coaching is iets wat ieder mens zo eens in de zoveel tijd zou moeten hebben. Gewoon eens praten, nadenken, voelen en nagaan Wie ben ik? en Wat wil ik? Zodat alles weer helder is, de rommel uit het verleden opgeruimd en klaar voor het volgende stukje toekomst.

 

Een coachingstraject duurt ongeveer 3 maanden, verdeeld over 5 tot 7 sessies van anderhalf uur. Tijdens de sessie zal in vertrouwelijke en veilige sfeer natuurlijk worden gesproken over allerlei zaken, maar ook het lichamelijke aspect komt aan bod. Dat houdt meestal in dat ik een ademhalingsoefening of ontspanningsoefening met je doe en ook een stoelmassage kan onderdeel zijn van de sessie. Ook kunnen we kijken naar de voeding en het slaappatroon.

Ik heb geen vaste draaiboeken, geen script of vooraf bedachte trajecten. Elk mens is uniek en vraagt om zijn eigen aanpak en invulling van een traject.

Wat je wel altijd kan verwachten is een doelmatige  en effectieve aanpak die je gegarandeerd verder brengt en meer inzicht zal geven over jezelf. En daarbij zul je ook zelf aan de slag moeten.  Samen brengen we de verandering aan in jouw leven die nodig is. Het zal je altijd wat opleveren!

bottom of page