top of page
Wie ben ik

Mijn naam is Stefanie van Hilten en ik ben woonachtig in Rhoon. Mijn praktijkruimte is in Spijkenisse, net onder de rook van Rotterdam. 

Mijn oprechte nieuwsgierigheid naar mensen heeft mij geleid tot het werk als holistisch coach. In 2012 maakte ik de grote ommezwaai. Ik zette een punt achter het huisje-boompje-beestje-leven waarin ik steeds verder in de knel kwam met mijn eigen ik. Ik zegde in een korte tijd mijn baan op in het onderwijs, verliet mijn partner en sprong in het diepe, zonder bandjes. Ik had geen idee wat de toekomst mij zou brengen. Het kiezen voor mijzelf is de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken. Vanuit een diep geworteld vertrouwen in mij zelf, gedrevenheid en optimisme, wist ik dat ik dit pad moest gaan.

 

Mijn missie is om de wereld een beetje beter te maken, het bewustzijn van mensen te vergroten en mensen te begeleiden op hun reis op zoek naar zichzelf. Als meer mensen zich meer bewust zijn van hun waarde, wordt de wereld een fijnere plek om te leven. Hier zet ik graag mijn natuurlijke tools voor in, zoals mijn groot inlevingsvermogen in anderen, mijn positieve kijk op de wereld en niet te vergeten mij humor en enthousiasme.

 

In 2012 heb ik daarom mijn onderneming opgezet. Dit ging niet bepaald vanzelf. Een zoektocht naar mijzelf en het starten van mijn bedrijf heeft mij vele waardevolle lessen geleerd en tot heel veel inzichten in mezelf geleid. Mijn leven en eigen ervaringen zijn mijn inspiratiebron geweest. Door de jaren als leerkracht heb ik veel ervaring opgedaan met het voeren van, soms lastige, gesprekken. Daar heb ik diverse communicatietrainingen in gevolgd. Ik raakte steeds meer geïnspireerd door de contacten met de ouders en het voeren van gesprekken met hen. Ik voelde dat mijn langste tijd in het onderwijs erop zat en dat ik mijn eigen weg moest gaan.

20200421_102013.jpg

Ik merk dat er nog steeds een drempel bestaat als het gaat over het inschakelen van een coach. En ik kan maar een ding zeggen: probeer het eens!

Ik ben onpartijdig, heb geen mening, vind niks gek of raar. Ik ben liefdevol,  maar geen jaknikker, luister zonder oordeel, ben kritisch als het moet en zacht als het kan. Ik kan kanten van jezelf versterken en dingen in je naar boven halen die je niet voor mogelijk hield.

Holistisch coach en hypnotherapeut

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door snel de diepte in te gaan naar het onderliggende gevoel. Ik gebruik o.a. lichaamsgerichte technieken om beter bij het gevoel te komen. Het blootleggen en doorbreken van beperkende gedachten en vastgeroeste patronen/routines is mijn kernbezigheid. Verder ga ik uit van het holistische principe dat alle processen in jou weerspiegeld worden in de wereld om je heen. De situaties die je steeds tegenkomt, vertellen  dus iets over jouw innerlijk. Mijn doel is jou dichter bij je eigen kern te brengen, zodat je gaat leven vanuit jouw eigen kracht. En weer leert luisteren naar je hart, zodat je zelf je eigen pad weer vindt.

Ik ben er trots op dat ik sinds 2012 een vaste klantenkring heb opgebouwd en diverse coachees begeleid heb naar een volgende stap in hun leven. Mijn persoonlijke aanpak is efficiënt, effectief en no-nonsense. Zelf bepaal je de doelen waaraan je wil werken. En samen gaan we aan de slag. Ik geef 

je meer inzicht in waar je staat en hoe je daar gekomen bent. Ik help je met tools en nieuwe vaardigheden weer op weg. Dat doe ik op prikkelende wijze en ik daag je uit om buiten je comfortzone te treden. Vaak verder dan je zelf verwacht had of durfde te dromen. 

De manier waarop ik je begeleid kan verschillen. Ik heb inmiddels veel verschillende tools in mijn toolbox. Van lichaamsgericht coachen en NLP tot hypnotherapie. Massage, ademhaling en energiewerk. Mijn klanten komen bij mij voor hulp met grote levensvragen tot 'periodiek onderhoud' en ontspanning. Wat ze gemeen hebben is dat al mijn klanten een bepaalde mate van rust en ruimte ervaren nadat ze bij mij geweest zijn. Dat gun ik jou ook! 

Quote 

“What lies behind us and what lies before us

are tiny matters compared to what lies within us”

blauwe lotus.jpg
bottom of page