top of page

Combideals

Vitaliteit

Je voelt je wat futloos, hebt weinig energie en kunt wel wat tips en adviezen gebruiken?

Ik kan je helpen met het zoeken naar de bewegingsvorm die bij je past en coaching daarin, we kijken samen naar je voedingspatroon en je krijgt daarin tips en adviezen en ik ga je helpen ontspannen d.m.v. stoelmassage en diverse ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

In de uitgebreidere vorm neem ik je mee op supermarktsafari, leer je veel van je eetdagboek en mag je nog meer ontspannen.

Small: 

beweging (coaching) 60 min., voeding 60 min., ontspanning 60 min.  €175,-

Medium:

small + supermarktsafari 90 min, ontspanning 60 min., beweging 60 min. €350,-

Large:

medium + voeding 60 min., ontspanning 60 min. €425,-

Balans

Is de balans zoek in je leven? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Je wilt wat meer rust, maar weet niet goed hoe?

Ik help je ontspannen, meer rustmomenten in je leven te creeren en de dagelijkse stressmomenten de baas te kunnen. Je leert jezelf beter kennen, voor jezelf kiezen en ik leer je te genieten van kostbare momenten voor jezelf door massage en ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Want als jij goed in je vel zit, profiteert je omgeving daar ook van!

Small:stressmanagement 60 min., massage 60 min., ademhalings- en ontspanningsoefeningen 60 min. €175,-

Medium: small + coaching 90 min., massage 60 min., ademhalings- en ontspanningsoefeningen 60 min. €350,-

Large: medium + massage 60 min., ademhalings- en ontspanningsoefeningen/coach-ing 60 min. €425,-

Ontspanning
Mentaal

Je had je nog zo voorgenomen meer momenten van ontspanning in te plannen, maar het komt er niet van. Met deze deal weet je zeker dat dat wel goed komt. Er zijn veel manieren om te ontspannen en bij SBMC kan het allemaal. Natuurlijk kun je heerlijk worden gemasseerd, zacht als je wilt, maar ook stevig. Na een goede ademhalingsoefening of ontspanningsoefening voel je je zowel lichamelijk als geestelijk weer helemaal ontspannen. Deze oefeningen mag je opnemen zodat je op elk gewenst moment de oefeningen  weer kunt doen. Een cadeautje voor altijd! En de Bars® is een heel fijne techniek om alles wat je los wilt laten en je belemmert te laten gaan. In het menu onder het kopje Bars® lees je er meer over.

Small:

massage 60 min., ademhalings- en ontspanningsoefeningen 60 min., Bars® 75 min. €175,-

Medium: small + massage (vlinder + voet) 45 min., ademhalings- en ontspanningsoefeningen 60 min., Bars® 75 min.€325,-

Large: medium + massage 60 min., ademhalings- en ontspanningsoefeningen 60 min. €425,-

Soms heb je gewoon van die periodes in je leven dat het fijn is om even alles weer op een rijtje te zetten om daarna met een frisse blik weer verder te gaan. Het hoeft niet allemaal zo zwaar en ingewikkeld, maar een objectief en verhelderend gesprek waarin prikkelende vragen worden gesteld, is altijd fijn, toch? Al wandelend praten over wat je maar wilt en leer je jezelf beter kennen. Daarnaast laat ik je ervaaren wat een goede ademhaling met je kan doen en hoe je d.m.v. een Bars® sessie beter in je vel komt te zitten. In het menu onder het kopje Bars® lees je er meer over. Na deze mentale boost kun je er weer een poos tegen!

Small:

wandelcoaching 90 min., Bars® 75 min., ademhalings- en ontspanningsoefeningen 60 min. €200,-

Medium:

small + stressmanagement 60 min., ademhalings- en ontspanningsoefeningen 60 min., Bars® 75 min. €375,-

Large:

medium + wandelcoaching 90 min., ademhalings- en ontspanningsoefeningen 60 min., Bars® 75 min. €500,-

Meer informatie over de diverse behandelingen of sessies kun je vinden op deze site. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact op via het contactformulier.

bottom of page