top of page
Massages

Ontspanningsmassage

 

Een ontspanningsmassage wordt gegeven op een massagetafel en daarbij wordt gebruik gemaakt van massageolie. Een massage helpt om rust in te bouwen in je leven, even helemaal niets hoeven, een moment van verzorging en ontspanning. Zo neem je even afstand van je dagelijkse bezigheden en kun je je leven in balans houden.

Deze massage is ideaal om eens even goed te ontspannen en de spieren los te kneden. De intensiteit wordt door jou zelf bepaald, van zacht, ontspannend tot stevig en intensief en alles daar tussenin. Ontspanning blijft echter het hoofddoel.

Je kunt de massage boeken voor 20, 40 of 60 minuten.

 

 

Hot Stone Massage

Hot stone massage

 

Een hot stone massage geeft je het ultieme ontspannen gevoel doordat je gemasseerd wordt met warme basalt stenen. Het lichaam wordt met de handen gemasseerd, maar vooral met de hete stenen. Dat geeft een weldadige ontspanning,  doordat de warmte diep doordringt in de weefsels. Ook stimuleert deze massage de bloed- en lymfestroom. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage, maar ook door de warmte. Na elk gemasseerd lichaamsdeel wordt er een warme steen op het lichaam achter gelaten. Zo kun je na afloop nog even heerlijk nagenieten van de massage. De massage duurt 40 minuten, maar kan verlengd worden naar een uur. 

 


 

Cupping massage

Cupping is een massagetechniek met een zeer effectieve dieptewerking op onderliggende weefsels. Spieren en de huid krijgen een betere doorbloeding wat bijdraagt tot en algeheel gevoel van ontspanning na de behandeling. Ook het lymfestelsel wordt gestimuleerd waardoor toxische stoffen sneller worden afgevoerd en het immuunsysteem een boost krijgt. Cupping heeft ook een gunstig effect op het zenuwstelsel en de energiebanen. Je zult je veel vitaler voelen en er is meer harmonie tussen lichaam en geest. 

Een cupping massage kan als intens worden ervaren. Maar zeker als je klachten hebt als spanning, stress, spierpijn, hoofdpijn of duizeligheid dan is cupping aan te raden. 

Vlindermassage

 

Vlindermassage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor diepe ontspanning, maar herstelt ook het evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit blokkades en oude spanningen los te laten. Ook de blaasmeridiaan wordt meegenomen. Via de blaasmeridiaan worden o.a. losgekomen spanningen en afvalstoffen afgevoerd....

 

De doelstelling van vlindermassage is het prikkelen van de zenuwbanen. Dat kan leiden tot:
*.meer rust, gevoel van veiligheid en geborgenheid
* verminderd stress
* verlicht pijn
*.loslaten van spierknopen en spierspanning
* bevorderen van genezing
* herkennen van spanning in je lichaam

CuppingMassage-770x434.jpg
bottom of page